SupportCenter

Information som berör entowork.se

Kom i kontakt med oss

Frågor och svar

Kom igång!

Hur kommer jag igång på Entowork?

Att skapa ett konto på Entowork är väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att klicka på “Registrera ett konto” och ange dina person/företagsuppgifter. Registreringen bör inte ta mer än 1 minut att genomföra. Länken hittar du här.


Vem kan skapa ett konto hos er?

1. Privatpersoner - För alla som vill komma igång med sitt företag men som behöver hjälp med det. Vi har flera tjänster som riktar sig mot personer som ännu inte kommit igång än.

2. Egenföretagare - Du som redan har ett eget företagare kan registrera ett konto på Entowork och utnyttja applikationer och produkter som finns tillgängliga. Det spelar ingen roll om du är ett enmansbolag eller om du har 40 anställda, du är välkommen oavsett!

3. Egenanställda - För dig som är privatperson men som i dagsläget fakturerar via ett egenanställningsföretag.


Behöver man registrera sitt kort när man skapar ett konto?

Nej. Du behöver endast registrera ett kort när du faktiskt bestämt dig för att genomföra ett köp på Entoworks plattform. Vi har massvis med resurser för dig som inte vill betala, men ändå vara med på Entowork.


Kan man använda Entowork via mobilen?

Givetvis! Vår hemsida är mobilanpassad och fungerar i vilken webbläsare, och på vilken enhet som helst. Speciell funktionalitet kan däremot vara låst till webbläsaren eftersom att vissa ändringar kräver en större skärm vid utförande.


Behöver man ladda ner något?

Nej. Entowork är helt webbaserat vilket gör att du kommer åt allt som du har på Entowork, oavsett vilken enhet du använder eller var i världen du än är.


Om tjänsten!

Hur mycket kostar det?

Entowork är gratis för alla medlemmar som registrerar sig. Väl inne i plattformen kan man välja mellan olika produkter och tjänster man vill komma åt. Många av våra tjänster är gratis, men det finns premium-funktionalitet som kostar. Våra tjänster är tillgängliga som både månadsprenumerationer utan bindningstid, men även engångsköp.


Kan ni utveckla tjänster utifrån mina förslag?

Vi lyssnar noga på er respons och lägger alltid grunden i vår utveckling genom att lyssna på vad behovet är hos våra kunder. Genom att kontakta oss med ett förslag så är chanserna högre att vi prioriterar just ditt förslag!


Finns det någon bindningstid?

Nej. Du är fri att när som helst säga upp dina tjänster eller ditt medlemskap hos oss.


Om tjänsten!

Hur vet jag att mina uppgifter sparas säkert?

All känslig data på entowork.se krypteras och kan inte läsas av. Utöver detta försöker vi undvika onödiga data-insamling för att skydda dig som konsument utifall att vi skulle råka ut för ett dataintrång.


Hur behandlar ni känslig data såsom kortuppgifter?

Vi använder oss utav tredjepartsleverantörer för behandling av kortuppgifter, detta innebär att dina kortuppgifter aldrig når oss direkt. Företaget som hanterar våra kortbetalningar är Stripe Payments Europe, Ltd - en av världens största leverantörer inom kortbetalningar.