Entowork använder Cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på hemsidan. Läs mer

En modern webbsida - ett måste 2018

Fler än 4 miljarder människor använder internet enligt studier från 2018, och genom att inte ha en webbsida så missar du en enorm säljkanal. I denna artikel lyfter vi upp varför du borde sätta upp en hemsida.

Dina kunder förväntar sig det.

Även om denna punkt vore den enda i denna artikel så hade det räckt. Konsumenter och företag förväntar sig idag att du har en bra och modern hemsida för din verksamhet och att inte ha sin digitala närvaro på plats kan skada din trovärdighet när du har en ny kund på kroken. 

Tillgänglighet

Det spelar ingen roll när din arbetsdag slutar, din hemsida kommer vara tillgänglig för dina kunder dygnet runt.Det är varken så svårt, eller så dyrt, som du tror.

Med digitala tjänster som Entowork har det blivit väldigt lätt och prisvärt att skapa och underhålla en hemsida. Utan någon teknisk kunskap alls kan man sätta upp en modern hemsida på 15 minuter, utan att behöva tänka på hur man registrerar en domän, sätter upp ett webbhotell, sökmotoroptimerar sin sajt, eller hur man ska designa sin sida.

Vill du sätta upp en hemsida via Entowork? Klicka här för att prova kostnadsfritt!

Dina konkurrenter har webbsidor.

Konsumenter börjar vanligtvis sin köpresa genom att undersöka sina alternativ online eller fråga efter rekommendationer i sitt personliga nätverk. Genom att ha en webbsida som finns med på sökmotorer såsom google så öppnar du upp dina möjligheter för att lyckas få dem som din kund. Om du inte tar vara på din digitala närvaro så förlorar du dina potentiella kunder till konkurrenterna, och det vill vi ju inte!

För att summera det hela så kan man verkligen säga att det är ett måste för en verksamhet som är aktiv 2018 att ha en webbsida. Oavsett om du redan är fullbokad för 1 år framåt och känner att du inte behöver några nya kunder så är det ändå viktigt att ha en egen hemsida.

Relevanta artiklar

En modern webbsida - ett måste 2018

Fler än 4 miljarder människor använder internet enligt studier från 2018, och genom att inte ha en...

Tips

Frågor att ställa som säljare

En väldigt viktig egenskap för en säljare är förmågan att kunna ställa bra frågor. För att bli bra...

Allmänt

Innehållsmarknadsföring

Att utveckla en strategi för sin kommunikation handlar om att planera, skapa, distribuera och mäta...

Marknadsföring